Over Angela

Als meetspecialist EMV en energetisch coach beschouw ik de zichtbare en onzichtbare wereld als een omgevingsfactor, waarbij energie-uitwisseling plaatsvindt. Positief of negatief, het is de bedoeling om er bewust van te worden en ervan te leren. Ik bouw graag een brug tussen de oude en nieuwe wereld. Tussen oude wijsheden en nieuwe techniek. Ik ben dit werk gaan doen omdat ik altijd de werkelijke oorzaak van klachten wil opsporen. Zodra de bron gevonden wordt, kan pas echt gewerkt worden aan de blokkade. Deze zoektocht heeft me geleerd te leven zoals het voor mij bedoeld is. 

  • Ik heb diverse opleidingen gevolgd: meetspecialist, Ayurvedische Indian Head massage, eenheidshealing, coaching & healing bij hooggevoeligen (HSP), wichelroedelopen, magnetiseren, intuïtieve ontwikkeling, yoga en mindfulness voor kinderen.

    Mijn werk is mijn passie. Ontstaan door een persoonlijke zoektocht naar rust, diepere betekenis van de uitdagingen die het leven mij aanbood, zelfgenezend vermogen, oerkracht, beter slapen en het vinden van mijn eigen bestemming. Ik werk met humor, relativering, eigen-wijsheid, een luisterend oor en mijn intuïtie. Wellicht kan ik u helpen met uw eigen uitdagingen. 

    Angela van Alphen

    Eigenaar 

    Meetspecialist, energetisch coach

 

Meer informatie of vrijblijvend een kennismakings gesprek

logo-white.png

Privacy statement Algemene Voorwaarden  | ©  2021 by Praktijk van Alphen | Designed by nexpitch