top of page

Vitalitools is onze partner voor alle mogelijke producten voor een gezond binnenmilieu, waaronder elektromagnetische velden en luchtkwaliteit. Vitalitools heeft nu meer dan 500 produkten om een goed leefklimaat te bewerkstelligen.

Schermafbeelding 2021-01-20 om 20.25.18.
Life-Maxx-logo-wit-1024x995.png

Life-maxx is onze partner voor stralingswerende producten voor (ongeboren) baby's, kinderen en volwassenen. En de bekende Swissvoice full eco telefoon is hier verkrijgbaar, evenals  airtube headsets voor mobiel. Het maken van luxe, ruime klamboe's op maat met een demping tot 38 dB  is een specialiteit voor Life-maxx, deze worden geproduceerd in Nederland. Dus een lage CO-2-footprint. 

baby Life Maxx.png
Swiss Voice Life maxx.png
klamboe Life Maxx.png
logo antistralingsklamboe geel.png

Anti-stralingsklamboe is onze partner voor betaalbare klamboe's met demping van 30-35 dB. Je kunt ze zelfs 30 dagen uitproberen! Onze huurklamboe is ook een bekend produkt van deze partner.

Wil je 10% KORTING gebruik dan deze code"STRALINGSMEVROUW "

grote-box-klamboei.jpg
klamboe 1punts-ophangingi.jpg
logo earthing nederland.png

Earthing Nederland  is al jarenlang onze partner voor aardingsartikelen, in de vorm van o.a. onderlakens, matten, polsbanden, patches. De meeste artikelen kunt u in onze webshop bestellen. Maar u kunt ook een kijkje nemen op de site van Earthing en profiteren van 5% KORTING met de code"praktijkvanalphen2015 "

bottom of page