top of page
iStock-1172908307.jpg

Stralingspreventie in uw huis

Impact van straling door draadloze apparaten

Herkent u dit?

 • Hoofdpijn

 • Slapeloosheid

 • Tinnitus

 • vage klachten (SOLK)

En is er geen medische oorzaak voor gevonden? Veel van deze klachten kunnen opgelost worden door stralingspreventie. Het afschermen of reduceren van de bron, dus de veroorzaker van de klachten, is daarvoor nodig. We starten daarom met een meting.

Inductiekookplaat.jpg

Straling

Elke dag moet ons lichaam zich weren tegen straling & stroom van smartphones, earpods, wifi, bluetooth speakers, tablet, draadloze game-consoles, slimme meter, inductie kookplaat, omvormer van zonnepanelen, slimme TV, -en ontvanger, babyfoon, bewakingscamera's, hoogspanningslijnen, radar, zendmasten en nog veel meer. Dit vraagt voldoende hersteltijd, die er meestal niet is. Deze elektromagnetische velden (EMV) kunnen daarom invloed hebben op uw gezondheid.

Klachten

Straling en stroom hebben invloed op het zenuw- en hormoonstelsel en hart- en bloedvaten. De meest voorkomende klachten zijn slapeloosheid, hoofdpijn en tinnitus, daarnaast kunt u last hebben van concentratiestoornissen, geheugenzwakte, hartritmestoornissen, griepgevoel, opgejaagdheid, tintelingen
van de huid, huiduitslag, rode ogen en wazig zien. Na een langere periode kunnen klachten chronisch worden en burn-out, hartklachten, spier- en gewrichtspijnen, depressie, darmziektes, allergieën en kanker kunnen ontstaan. Tevens wordt men steeds gevoeliger voor licht (CPLD), laagfrequent geluid en chemische stoffen (MCS). Er kan een overlap zijn met ziekte van Lyme. Probeer daarom deze lange termijn klachten te voorkomen met stralingspreventie. Wilt u persoonlijke, gratis tips ontvangen? Vul dan hieronder de stralingscheck in. Wanneer u een meting wilt boeken of al geboekt heeft, vul dan hier s.v.p. de intake in. 

Meting

Tijdens een meting controleren we of de EMV-waardes niet boven de SBM2015 richtlijnen uitkomen. Deze richtlijnen gaan uit van biologische effecten op de mens. Wat meten we dan precies: alle hoogfrequente-, laagfrequente-, en magnetische velden, vuile stroom, aardingsweerstand. Ook kan de lichaamsspanning gemeten worden; een mens is een elektromagnetisch wezen en er is altijd een wisselwerking tussen uw omgeving en uw lijf. Deze meting laat u dit direct zien.

Saneren & Coaching

Liever saneren, dan rapporteren, is onze visie. Uiteraard bewaren we alle technische meetgegevens. Aangezien er geen medicijn is tegen elektrogevoeligheid (EHS), is saneren de enige oplossing. Tijdens ons bezoek kunnen kleine aanpassingen al uitgevoerd worden. We laten het huis stralingsarmer achter. Een complexe sanering kunnen wij ook regelen. Heeft u een rapport nodig voor bijv. de gemeente, dan kan dat verzorgd worden. Voor langere trajecten bij sanering en elektrostress-coaching zijn er voordelige strippenkaarten. 


Vraag naar de mogelijkheden

IMG_2608.JPG
beautiful-pregnant-woman-neutral-scene-e

Gezond zwanger

Zwanger! Proficiat met dit mooie wonder. In uw lijf vindt nu een complex proces plaats, waarbij enkele cellen zich ontwikkelen tot een nieuw leven. Delicate organen worden gevormd en van de verloskundige krijgt u tips om dit proces zo gezond mogelijk te laten verlopen. Want elke fase van uw baby's ontwikkeling kan beïnvloed worden door omgevingsfactoren. Voeding, roken, alcohol, toxische stoffen, röntgenfoto's of medicatie zijn zaken waar u rekening mee houdt. Eén aspect is echter onderbelicht; de invloed van straling van draadloze technieken en van elektriciteit.

 

Uit onderzoeken door de Universiteit van Yale (USA) is gebleken dat blootstelling aan straling ernstige gevolgen kan hebben op de hersenontwikkeling en ook ADHD kan veroorzaken. Blijf daarom onder de veilige normen van straling en stroom. Twijfelt u of die normen bij u in orde zijn? Laat ons dan een onderzoek in huis uitvoeren zodat de leefomgeving voor uw baby ook echt gezond is. 

Wat kunt u zelf al doen? 

 • zet 1 week lang de wifi 's nachts uit

 • slaap eens zonder elektra en zet de stop uit van de slaapkamer

 • vervang een DECT-telefoon door een bedraad toestel

 • vervang de elektrische wekkerradio door eentje op batterijen

 • zet uw smartphone vaker uit of op vliegtuigstand

 • haal de stekker uit het stopcontact van uw elektrisch verstelbaar bed

Wat u in ieder geval niet moet doen, is gaan experimenteren met aluminium folie. Dit kan leiden tot reflecties en de zaak verergeren. Kom u er niet uit, bijvoorbeeld omdat er veel wifi van buren is, of omdat er een zendmast op uw flat staat, bel ons dan voor een afspraak om u direct te helpen. 

Aan de slag met onze hulp

INVESTERING

Een basismeting bestaat normaliter uit:

 • meten elektromagnetische velden: laag- en hoogfrequent, vuile stroom, magnetische velden

 • evt. lichaamsspanningsmeting

 • advies ter plekke

€ 85,- /uur

Optie: rapportage €85,- extra.

 Reiskosten €0,40 ct./km. Prijzen zijn incl. BTW. 

bottom of page