top of page

Angela start eigen winkeltje De WONDERSTEEN in Drunen

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2023

Na ruim 10 jaar is het tijd voor wat nieuws. Op 1 april 2023 open ik mijn eigen winkel aan de Torenstraat 1 te Drunen. Ook is daar een praktijkruimte dus ik kan af en toe weer klanten ontvangen en workshops geven. Een prachtige combi, mijn droom. De winkel is open van woensdag t/m zaterdag en heet De Wondersteen.


In de winkel vind je uiteraard edelstenen, mineralen, sieraden van edelsteen, zoutlampen -of theelichten, chakra-artikelen, spirituele gifts, wierook, smudge, anti-stralingsartikelen, etc. Het assortiment zal uniek zijn en heeft alles te maken met het verbeteren van de energie in -en om huis of jezelf. Maar ook zijn er diverse mooie kadootjes voor het geven van troost, liefde, ondersteuning, plezier.


Ong. 10 jaar geleden startte ik als energetisch therapeut, ik hield me bezig met wateraders, readings, magnetiseren, energetisch reinigen van huizen en ook nog Ayurvedische (stoel-) massages. In de loop der tijd kwam daar de stralingspreventie bij en sommige dingen, zoals de massage en healings vielen af. Het toepassen van edelstenen, zoutsteen, smudge heb ik altijd gedaan en dat is een beetje uit de hand gelopen. Vandaar dat ik me nu vooral wil richten op een winkel, waarbij ik mensen uitleg kan geven over de producten en de tijd en aandacht kan geven aan jou. Op deze mooie locatie kan ik dat zeker doen! Iedereen is dus ook welkom voor vragen, ook n.a.v. een eerder consult of huisbezoek.


Binnenkort meer informatie en ook over de bijzondere collega waar ik mee ga werken in de praktijk!


Ik wil Gerda en Piet van #bazaardrunen van harte bedanken voor de periode dat ik bij jullie een kast mocht huren en voor alle ondersteuning, gezelligheid en gekkigheid die ik gehad heb. Top!!1.888 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page