top of page

Darmklachten door straling

Prikkelbare darmsyndroom, chronische diarree en buikpijn zijn klachten die mijn klanten vaak melden. Met name bij hun baby's of peuters. De oorzaken zijn de hoge straling van de telefoon, Wifi, babyfoon, "slimme" apparaten zoals een Smart babymonitor, -aankleedkussen, - mobile, -kleding en zelfs slimme wiegjes. Bij peuters zie je dat het gebruik van een tablet op schoot buikklachten geeft. Klink logisch toch?


Doordat de straling het zenuw- en hormoonstelsel overprikkelt, worden er verkeerde signalen afgegeven tussen de hersenen en darmen. Ook kan een overdosis straling eczeem, allergieën en voedselintolerantie veroorzaken. Ik zal jullie niet vermoeien met de theorie, uit de praktijk blijkt dat wanneer je de stoorzender aanpakt, klachten verdwijnen. Gelukkig is er dus veel aan te doen:-). Zoals bij Tamara, die goede tips kreeg van mijn meetmaatje:


Tamara vertelt: "Onze zoon was 10 maanden toen wij verhuisden naar een andere woning. Daar werdt hij al vrij snel ziek. diarree en vlekken op de billen. Toen zijn wij naar de huisarts gegaan en die gaf hem antibiotica, maar dat hielp niets. De diaree bleef maar duren, hij was zichzelf niet. Ik werd doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een kweek van de ontlasting, maar ook daar kwam niks uit. Toen kwam ik Waldy tegen bij zijn moeder en kregen wij het over onze zoon. Hij vertelde over stralingen van de babyfoon. Wij hadden toen een nieuwe babyfoon gekocht met camera. Op advies van Waldy heb ik de babyfoon weggehaald en het bedje verzet en na enkele dagen knapte mijn zoon weer op. Ik denk in combinatie van de babyfoon weghalen en het bedje verzetten dat er minder stralingen bij hem konden komen. - Tamara."


Weet jij wat de stoorzenders in jouw baby- of kinderkamer zijn?




222 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page