top of page
Praktijk-van-Alphen-logo.png
iStock-468906855.jpg

energetisch reinigen, stralingspreventie & coaching

Misschien ook last van straling?

Realiseert u zich wel hoeveel straling er in huis is? Van wifi, smartphones, tablet, magnetron, slimme meter, smart TV, babyfoon of ……. van de wifi van je buren!

Stralingswerend dames T-Shirt met korte mouw

  • Zacht, comfortabel, anti-septisch

  • ook geschikt tegen 5G

  • 99,9% van de straling wordt tegengehouden

  • € 65,- 

stralingswerend-dames-shirt.jpg
Hoe pallem we uw probleem aan?

Hoe pakken we uw probleem aan?

1.png

INTAKE

Een intake geeft meer inzicht of uw klachten een verband hebben met uw omgeving. De intake voor een meting wordt vooraf per mail verstuurd. Hierna volgt een meting of consult op basis van het gekozen pakket.

2.png

METING

Meting in huis, waarbij de nadruk ligt op de slaapplek. We meten laag-  en hoogfrequente velden, magnetische velden, (vuile) stroom,aardingsweerstand en lichaamsspanning en naar keuze geologische verstoringen.

wifi.png

SANERING

Tijdens de meting kunnen al direct maatregelen uitgevoerd worden, die stralingsverlagend werken. Complexere zaken kunnen later uitgevoerd worden.

4.png

RAPPORTAGE

Wij saneren liever, dan rapporteren. Heeft u toch een uitgebreid rapport nodig, bijv. voor de gemeente, kies dan voor deze optie.

5.png

COACHING

Een consult online of in mijn praktijkruimte. Ook langere trajecten zijn mogelijk, bijv. bij elektro-stress.

Onze aanpak is transparant en helder. Deze is gebaseerd op jarenlange ervaring met als doel om de klachten te doorgronden en te werken aan de bestrijding en het oplossen ervan.

Stuur ons een bericht voor meer informatie of 

vrijblijvende afspraak met Angela

Bedankt voor het versturen!

Afspraak maken

Herkenbare stralingsklachten

wichelroede Angela Drunense duinen.jpg

Cursussen & workshops

Workshop wichelroedelopen

€150,- / 3,5 uur 

Altijd al willen leren om met een wichelroede te lopen? Dan gaan we dit samen oefenen, op een zaterdagmiddag naar keuze. Privé workshop, een vriend/in meenemen mag natuurlijk, max. 3 deelnemers. Op een mooie plek in de natuur gaan we zoeken naar water, wateraders, krachtplekken en leren hoe de wichelroede gehanteerd dient te worden. Stukje theorie vindt binnen plaats. Merendeel is buiten en weersafhankelijk. Deze workshop kan geheel samengesteld worden vanuit uw persoonlijke leerdoelen.

Last van smartphones

Voor mijn werk ben ik verplicht een mobiel met 4G te gebruiken en in mijn broekzak te dragen. Met het gebruik van een anti-stralingsdoekje zijn mijn klachten nu opgelost

Frans uit Drunen

Nieuws en tips

bottom of page