top of page
banner.jpg

Praktijk van Alphen helpt u met nieuwe energie…

Stress, burn-out, slaapproblemen, tinnitus of weinig energie?

energetisch reinigen, stralingspreventie, winkel & coaching 

Praktijk van Alphen brengt rust en inzicht in uw leven

Slaapproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen, spier- en gewrichtspijn, overprikkeling, burn-out of angstgevoelens zijn klachten die ik vaak tegenkom. Er is geen medische oorzaak voor gevonden, wat nu? Wilt u de werkelijke oorzaak vinden? Veel van deze (vage) klachten zitten niet tussen de oren, maar kunnen goed opgelost worden met stralingspreventie of energetisch reinigen van uw huis waarbij net iets verder wordt gekeken dan gebruikelijk is en u ook inzichten krijgt die u echt verder helpen. In mijn winkel De Wondersteen kunt u edelstenen, smudge, wierook e.d. kopen om de energie in huis ook goed te houden. Bent u ook toe aan nieuwe energie?

Het ontbrekende puzzelstukje op weg naar rust en welzijn. Uw omgeving heeft meer invloed op u dan u denkt. Praktijk van Alphen en winkel De Wondersteen in Drunen helpen u daarom bij:
 

  • Energetisch reinigen: meting & advies in huis of stal m.b.t. wateraders, krachtplekken, wellen en Leylijnen en het energetisch zuiveren van een ruimte. 

 

  • Stralingspreventie: van basismeting, voorlichting  tot begeleiding bij saneren van straling en stroom. 

 

  • Coaching: stress of elektro-stress? We zoeken samen naar dieperliggende oorzaken. Ook coaching bij paranormale vragen, op maat gemaakt. Ga leven zoals het leven voor u bedoeld is. 

Verhuur stralingswerende klamboe

  • incl. ondermat

  • 35 dB demping 

  • met 1 haakje makkelijk te bevestigen

  • € 95,- / week

Anti-stralings baldakijn 2pers.jpeg

Openingstijden:

woe t/m vrijdag van  10.00 - 17.00 uur, zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Torenstraat 1 te Drunen

Stuur ons een bericht voor meer informatie of 

vrijblijvende afspraak met Angela

Bedankt voor het versturen!

Afspraak maken

Herkenbare stralingsklachten

coaching Angela inzichtkaarten.jpg

Intuïtieve ontwikkeling

Ben je je paranormaal aan 't ontwikkelen en heb je daar vragen over? Of geldt dit voor je kind? Dan kan ik je helpen hiermee om te gaan. Dit doe ik in coachinggesprekken die op maat gemaakt worden. Met daarbij behorende oefeningen, m.b.v. een pendel, je eigen energie en geleide meditatie. Zo krijg je alle aandacht. 

De sessies vinden plaats op woensdag t/m vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur. Bel voor het maken van een afspraak of kom langs in de winkel De Wondersteen om de opties te bespreken. 

Reviews

Last van smartphones

Voor mijn werk ben ik verplicht een mobiel met 4G te gebruiken en in mijn broekzak te dragen. Dit onregelde mijn systeem. Met het gebruik van een anti-stralingsdoekje zijn mijn klachten nu opgelost

Frans uit Drunen

Blogs

bottom of page